lørdag den 1. marts 2008

Nyligt introduceret mirakelkur mod snorken.

Snorken er ofte genstand for mange vittigheder, men er en advarsel, der bør tages alvorligt.

Snorken skyldes en forsnævring i luftpassagen, og reducerer iltindtaget, som er vitalt for kroppens funktioner. Dette viser sig skadeligt for de personer der snorker, og kan føre til at luftpassagen blokeres helt. Dette kaldes i medicinske termer for søvn apnø.Det at vågne om natten for at få iltbehovet dækket, er kroppens måde at sende et alarmsignal om at iltniveauet er for lavt.

Hovedårsagen til at en person snorker er en utilsigtet afslapning af musklerne i svælget, tunge og hals, som fører til forsnævring af luftpassagen. Dette får svælget til at vibrere kraftigt ved hver ind og udånding, og snorkerlyden opstår.Snorken kan være let, og derfor kun lidt pinlig for snorkeren, men hovedsymptomerne på søvn apnø er:
  • 10 sekunders eller mere afbrydelse af søvnen, på grund af en blokering af luftvejene.
  • Regelmæssig afbrydelse af søvnen
  • Dyb REM søvn er ikke mulig.
  • Koncentrationsbesvær på grund af lavt iltindhold.
  • Irritabilitet og manglende sexlyst.
  • Sløvhed gennem dagen påvirker personens hverdag og aktivitetsniveau.

Disse symptomer på Søvn Apnø er tegn på alvorlige helbredsproblemer så som forhøjet blodtryk, hjerteanfald og dårlige sociale funktioner. Snorken forårsager lavt iltindhold, hvilket får hjertet til at skulle arbejde hurtigere og blodtrykket til at stige. Der er mange andre helbreds risici forbundet med snorken, som kan forårsage alvorlige medicinske problemer.Den onde cirkel starter med snorken og fører gennem lavt iltindhold til forhøjet blodtryk over en periode.

Det dårlige søvnmønster resulterer i irritabilitet, der med tiden påvirker personens ægteskab og sociale relationer.

Nylige studier viser at ubehandlet snorken endda kan føre til hjerneblødninger og hjerteanfald.

Hvis du tror at din snorken kan føre til Søvn Apnø, er det tid til at kontakte din læge. For bedre at kunne stille en diagnose, kan der gennemføres en simpel test, der giver et præcist billede af dit søvnmønster.

Men hvordan kan snorken kureres? Spørgsmålet rejser sig hos alle snorkere. Der findes ingen mirakelkur der helt kan eliminere snorken. Alt fra konventionel kirurgi og hi-tech laser kirurgi, til næsestrips og næsedråber, hævder at kunne forbedre din nattesøvn.

I fald du overvejer et kirurgisk indgreb, bør du nøje overveje dette igen. Disse indgreb er ikke uden risiko for varige bivirkninger. Hvad hvis der virkelig findes et produkt der kan eliminere din snorken med 99%, ville du så være villig til at prøve det?

2 kommentarer:

RAM sagde ...

Hi. I came across your great blog about snoring issues...Really Cool :-). Snoring is a bigger issue in relationships than what many of my friends and experts had originally thought. Snoring is a real problem that at times can separate a couple within their own home and eventually break up a marriage or relationship without really knowing that snoring was the original underlying culprit. Visit also my site and see some other cool stuff for people who snore!

Unknown sagde ...

Det er en god og informativ side.
Det er også en anden side der beskriver en anden form for snorkebehandling :

http://apunkt.dk/akupunktur-snorken.asp
og

http://www.akupunktur-akupunktoer.dk/2008/11/17/snorker-du-akupunktur-kan-hjaelpe-dig/



Med venlig hilsen


Blog-arkiv

Om Asonor

Asonor næsedråber fjerner effektivt årsagen til snorken. Det er en nem og enkel behandling, som befrier dig for mange gener, der er forbundet med snorken og snorke relaterede lidelser som søvn apnø, hovedpine, søvnbesvær m.v.